Menu
Your Cart

Omega 3 za djecu, riblje ulje 500 mg

G&G Vitamins - Omega 3 za djecu, riblje ulje 500 mg, 120 kapsula
Hot Uskoro na zalihi

Omega 3 za djecu, riblje ulje 500 mg

Sadržaj: 120 kapsula
14,90€
Bez poreza: 13,61€
  • Dostupnost: Uskoro na zalihi
  • Znamka: G&G Vitamins
  • Šifra: GA302

G&G Vitamins visokokvalitetni dodatak prehrani Omega 3, riblje ulje za djecu dobiven je iz peruanskog inćuna, koji prirodno sadrži visoku razinu kvalitetnih nezasićenih masnih kiselina.

Omega 3 predstavlja jednu od najvažnijih masti te se uvrštava u esencijalne masne kiseline, što znači da ju naše tijelo ne može samo proizvesti te ju moramo unijeti hranom.

Riblje ulje sadrži dvije vrlo važne vrste masnih kiselina, dokozaheksaensku kiselinu (DHA) i eikozapentaensku kiselinu (EPA).

Peruanski inćun sitna je riba koja se hrani planktonom i algama, a budući da je na kraju prehrambenog lanca, sadrži puno manje onečišćivača nego veće ribe, što znači da joj je ulje visoke čistoće već u početku.

Peruanska agencija za ribarstvo posvećena je održivom gospodarenju, a ribolovno područje 87, odakle dolazi ulov, pod nadzorom je i organizacije Friend of the Sea, koja osigurava sljedivost ulova i obvezuje sudionike na održive politike očuvanja i poštivanja ribolovnih kvota te zaštite morskog okoliša.

Nakon uzimanja dodatka prehrani Omega 3 nema neugodnih nuspojava (podrigivanja, okusa ili mirisa ribe, nadraživanja želudca).


Proizvođač: G&G Food Supplies, UK