Menu
Your Cart

Alfa-lipoična kiselina s acetil-L-karnitinom

G&G Vitamins - Alfa-lipoična kiselina s acetil-L-karnitinom, 60 kapsula
Novo Hot

Alfa-lipoična kiselina s acetil-L-karnitinom

Sadržaj: 60 kapsula
16,90€
Bez poreza: 15,43€

G&G Vitamins visokokvalitetni dodatak prehrani Alfa-lipoična kiselina s acetil-L-karnitinom uz alfa-lipoičnu kiselinu sadrži i biološki dostupan oblik aminokiseline acetil-L-karnitin.

Što je alfa-lipoična kiselina? 

Alfa-lipoična kiselina (ALA) masna je kiselina koja se nalazi u svim stanicama našeg tijela. Nalazimo je i u prehrambenim namirnicama kao što su špinat i kvasac.

U namirnicama je alfa-lipoična kiselina zastupljena u manjim količinama, a sposobnost našeg tijela da je sintetizira s godinama se također smanjuje, tako da njeno dodatno unošenje svakako ima smisla.

Što je acetil-L-karnitin? 

To je aminokiselina čiji biokemijski aktivni oblik acetil-L-karnitin ima višu bioraspoloživost, što znači da se bolje i brže apsorbira.

Naše tijelo ima sposobnost njene sinteze, sintetizirajući je iz drugih dviju aminokiselina, lizina i metionina. Uglavnom se sintetizira u jetri i bubrezima odakle se prenosi do ostalih tkiva u tijelu.

Bez pomoćnih tvari

Alfa-lipoična kiselina s acetil-L-karnitinom u obliku je biljnih celuloznih kapsula. Za razliku od tableta, kapsule omogućuju punjenje bez uporabe dodatnih pomoćnih tvari. Kapsule su posebno osmišljene za prirodnu razgradnju, lako su probavljive i omogućuju bolju apsorpciju hranjivih tvari pri probavi.


Prikladno za vegane i vegetarijance, certificirano za košer standard.

Proizvođač: G&G Food Supplies, UK