Menu
Your Cart

Dugin kompleks za djecu, bio

G&G Vitamins - Dugin kompleks za djecu, bio 120 kapsula

Dugin kompleks za djecu, bio

Sadržaj: 120 kapsula
23,90€
Bez poreza: 21,83€

Ekološki certificirani dugin kompleks za djecu mješavina je cjelovitih hranjivih tvari, posebno osmišljena za potrebe djece i poboljšanje njihovih prehrambenih navika. Mješavina sadrži fino mljeveni prah ekološkoga voća i povrća. Ugodan okus dolazi od potpuno prirodnih i pomno odabranih sastojaka te ga djeca naprosto obožavaju. Dodatke prehrani odlikuje inovativan postupak dobivanja koncentriranih oblika povrća i različitih vrsta voća, koji u simbiozi omogućuju bogat i raznolik biološki sastav.

Kompleks za djecu preporučuje se kao prah za napitak koji se može pomiješati s vodom ili omiljenim napitkom (preporučujemo sok od jabuke), kao i jogurtom i frapeom. Antocijanini biljni su pigmenti koji biljkama i voću daju crvenu, ljubičastu i plavu boju. 

Poznatiji su među njima karotenoidi, koji daju karakterističnu žutu i narančastu boju. Biljni pigmenti djeluju slično kao flavonoidi i antioksidanti. Pigmenti kao fitokemijski spojevi daju biljkama cijeli spektar duginih boja.

Kompleks također sadrži različite vrste dobrih bakterija, kao što je Saccharomyces boulardii, kvasac koji djeluje pri prolazu kroz probavni trakt i može biti koristan za djecu.
Pogodno za vegane i vegetarijance, certificirano po košer standardu.

Proizvođač: G&G Food Supplies, UK