Menu
Your Cart

Glukozamin, hondroitin i vitamin C

G&G Vitamins - Glukozamin, hondroitin i vitamin C, 120 kapsula
Novo

Glukozamin, hondroitin i vitamin C

Sadržaj: 120 kapsula
25,90€
Bez poreza: 23,65€

G&G Vitamins visokokvalitetni dodatak prehrani Glukozamin, hondroitin i vitamin C sadrži optimalnu dozu prirodng glukozamina i hodroitina. Kompleks je obogaćen vitaminom C, koji ima ulogu u nastajanju kolagena za potporu funkciji hrskavice.

Kombinacija glukozamina i hondroitina predstavlja utemeljenu i provjerenu simbiozu dvaju prirodnih sastojaka, koji se upotrebljavaju kao dodatak prehrani za zglobove.

Što je vitamin C?

Vitamin C vodotopivi je vitamin, što znači da ga naše tijelo ne skladišti, pa je zato važno da ga unesemo dovoljno s hranom, odnosno dodatcima prehrani, te tako izbjegnemo njegovo pomanjkanje. Također je jedan od najvažnijih antioksidanata koji doprinosi brojnim procesima u ljudskom tijelu, osobito u radu imunosnog sustava.

Bez pomoćnih tvari

Glukozamin, hondroitin i vitamin C u obliku je biljnih celuloznih kapsula. Za razliku od tableta, kapsule omogućuju punjenje bez uporabe dodatnih pomoćnih tvari. Kapsule su posebno osmišljene za prirodnu razgradnju, lako su probavljive i omogućuju bolju apsorpciju hranjivih tvari pri probavi.


Proizvođač: G&G Food Supplies, UK