Menu
Your Cart

Koencim Q10, 100 mg

G&G Vitamins - Koencim Q10, 100 mg, 60 kapsula

Koencim Q10, 100 mg

Sadržaj: 60 kapsula
25,90€
Bez poreza: 23,65€

G&G Vitamins visokokvalitetni dodatak prehrani Koenzim Q10 sadrži 100 mg koenzima u obliku ubikinona, koji slovi kao najbolje istraženi oblik koenzima Q10.

Što je koenzim Q10?

Koenzim Q10 je u masti topiva hranjiva tvar koju nalazimo u svakoj stanici našega tijela te je tijesno povezana s metaboličkim procesima koji pretvaraju glukozu u energiju. Najviše je koncentrirana u organima kojima je potrebno najviše energije, kao što su srce, jetra, bubrezi i mišići. Tijelo samo proizvodi koenzim Q10; međutim, sa starenjem njegova količina opada.

U tijelu koenzim Q10 postoji ili u svom oksidiranom obliku – ubikinonu ili u reduciranom obliku – ubikinolu. Kada tijelo upotrebljava oksidirani koenzim Q10 (ubikinon), on se mijenja i postaje ubikinol. Na isti način reducirani koenzim Q10 (ubikinol) postaje ubikinon, u ovisnosti o zadaćama koje koenzim Q10 izvršava u tijelu.

Oba oblika koenzima Q10, ubikinon i ubikinol, imaju važnu ulogu u tijelu. Kada je tijelu potrebno, jedan se oblik može reducirati ili oksidirati u drugi.

Bez pomoćnih tvari - čisti koencim Q10

Koencim Q10 u obliku je biljnih celuloznih kapsula. Za razliku od tableta, kapsule omogućuju punjenje bez uporabe dodatnih pomoćnih tvari. Kapsule su posebno osmišljene za prirodnu razgradnju, lako su probavljive i omogućuju bolju apsorpciju hranjivih tvari pri probavi.


Prikladno za vegane i vegetarijance, certificirano za košer standard.

Proizvođač: G&G Food Supplies, UK