Menu
Your Cart

Kolagen kompleks za ljepotu s hijaluronskom kiselinom

G&G Vitamins - Kolagen kompleks za ljepotu s hijaluronskom kiselinom, 60 kapsula
Hot

Kolagen kompleks za ljepotu s hijaluronskom kiselinom

Sadržaj: 60 kapsula
17,90€
Bez poreza: 16,35€

G&G Vitamins visokokvalitetni dodatak prehrani Kompleks za ljepotu sadrži hidrolizirani kolagen tipa 1 i 3, obogaćen vitaminom C te hijaluronskom kiselinom. U hidroliziranom su kolagenu molekularne veze između pojedinih kolagenskih veza razbijene na esencijalne aminokiseline, što omogućuje visoku biološku dostupnost i neposrednu apsorpciju.

Kolagen je najzastupljenija bjelančevina u ljudskom tijelu te je sastavni dio kože, mišića, zglobne hrskavice i vezivnih tkiva.

Hijaluronska kiselina ključna je komponenta kože. Čak polovica sve strukturne hijaluronske kiseline u tijelu može se naći u njenoj matrici.

Vitamin C ima ulogu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa i nastajanju kolagena za normalan rad žila, kostiju, hrskavice, desni, kože i zuba.

Brez pomožnih snovi - Čisti kolagen s hijaluronskom kiselinom

Kolagen kompleks za ljepotu s hijaluronskom kiselinom u obliku je biljnih celuloznih kapsula. Za razliku od tableta, kapsule omogućuju punjenje bez uporabe dodatnih pomoćnih tvari. Kapsule su posebno osmišljene za prirodnu razgradnju, lako su probavljive i omogućuju bolju apsorpciju hranjivih tvari pri probavi.


Proizvođač: G&G Food Supplies, UK