Menu
Your Cart

Kompleks aminokiselina

G&G Vitamins - Kompleks aminokiselina, 200 g
Hot

Kompleks aminokiselina

Sadržaj: 200 g
34,90€
Bez poreza: 31,87€

G&G Vitamins visokokvalitetni dodatak prehrani Kompleks aminokiselina sadrži spektar najvažnijih 20 aminokiselina u neposredno dostupnom obliku koji omogućuje brzu i učinkovitu apsorpciju.

Osim standardnih aminokiselina kompleks sadrži i 9 esencijalnih aminokiselina, uključujući i sve BCAA aminokiseline u optimalnom omjeru. Esencijalne aminokiseline tijelo ne može samo sintetizirati te ih moramo u tijelo unositi prehranom, odnosno dodacima prehrani.

Što su aminokiseline?

Aminokiseline su osnovni gradivni element od kojeg su sastavljene bjelančevine. Iz aminokiselina sintetizirane bjelančevine imaju ulogu u rastu tkiva, kose, noktiju i kože te izgradnji hormona. Svaka aminokiselina ima posebnu funkciju u našem tijelu i sudjeluje u brojnim staničnim i biološkim procesima.

Bez pomoćnih tvari - čiste aminokiseline

Kompleks aminokiselina u obliku je biljnih celuloznih kapsula. Za razliku od tableta, kapsule omogućuju punjenje bez uporabe dodatnih pomoćnih tvari. Kapsule su posebno osmišljene za prirodnu razgradnju, lako su probavljive i omogućuju bolju apsorpciju hranjivih tvari pri probavi.Prikladno za vegane i vegetarijance, certificirano za košer standard.

Proizvođač: G&G Food Supplies, UK