Menu
Your Cart

Kompleks za jetru sa sikavicom i kolinom

Naturtreu - Kompleks za jetru sa sikavicom i kolinom, 120 kapsula
Novo Hot

Kompleks za jetru sa sikavicom i kolinom

Sadržaj: 120 kapsula
29,99€
Bez poreza: 27,39€
  • Dostupnost: Na zalihi
  • Znamka: Naturtreu
  • Šifra: NT0956

Sada je prava prilika za detoksikaciju jetre

Naturtreu visokokvalitetni i pažljivo osmišljeni dodatak prehrani Kompleks za jetru sa sikavicom i kolinom također sadrži neizostavne moćne saveznike - maslačak i artičoku.

Kompleks za jetru sa sikavicom i kolinom pažljivo su osmislili stručnjaci za prehranu za nadopunjavanje prehrane tijekom programa za čišćenje tijela.

Sikavica doprinosi održavanju normalnoga rada i zaštiti jetre te ima ulogu u očuvanju njenog zdravlja. Sikavica također doprinosi detoksikaciji jetre.

Kolin doprinosi održavanju normalnog rada jetre i normalnog metabolizma masti.

Maslačak i artičoka tradicionalno su pratioci biljke sikavice. Kompleks okuplja moćan trio biljaka koje se međusobno idealno nadopunjuju.


Beskompromisna kvaliteta

Proizvod Kompleks za jetru sa sikavicom i kolinom proizveden je u Njemačkoj u skladu s najvišim standardima kvalitete. Proizvod je također provjeren u neovisnom akreditiranom laboratoriju. Za razliku od tableta, biljne celulozne kapsule omogućuju punjenje bez uporabe dodatnih pomoćnih tvari. Kapsule su posebno kreirane za prirodnu razgradnju, lako su probavljive i omogućuju bolju apsorpciju hranjivih tvari u probavi.

  • Prikladno za vegane i vegetarijance,
  • proizvedeno bez GMO-a,
  • bez dodanih pomoćnih tvari.

Proizvođač:  Zenkoh GmbH, Njemačka