Menu
Your Cart

Kompleks za ljepotu kose, kože i noktiju

Naturtreu - Kompleks za ljepotu kose, kože i noktiju, 120 kapsula
Novo

Kompleks za ljepotu kose, kože i noktiju

Sadržaj: 120 kapsula
21,99€
Bez poreza: 20,08€
  • Dostupnost: Na zalihi
  • Znamka: Naturtreu
  • Šifra: NT0994

Kompleks za ljepotu kose, kože i noktiju, čaroban

Naturtreu visokokvalitetni i pažljivo osmišljeni dodatak prehrani Kompleks za ljepotu kose, kože i noktiju sadrži više od 10 sastojaka koji doprinose cjelovitoj prehrani i odgovor je na brojna pitanja povezana s vašom kosom, kožom i noktima.

Rafinirani kompleks sadrži, između ostalog, ekstrakt listova bambusa, koji predstavlja prirodni izvor silicija. Silicijeva kiselina sadrži organski silicij, koji nalazimo u vezivnom tkivu kože. Važnu ulogu ima također vitamin C jer doprinosi nastajanju kolagena, sastavnoga elementa kože.

Formula je obogaćena i vitaminima i mineralima, pa tako vitamini A, B2, biotin i mineral jod doprinose očuvanju zdrave kože, minerali selen i cink doprinose zdravlju kose i noktiju, a mineral bakar ima važnu ulogu u pigmentaciji kose i kože.

Beskompromisna kvaliteta

Proizvod Kompleks za ljepotu kose, kože i noktiju proizveden je u Njemačkoj u skladu s najvišim standardima kvalitete. Proizvod je također provjeren u neovisnom akreditiranom laboratoriju. Za razliku od tableta, biljne celulozne kapsule omogućuju punjenje bez uporabe dodatnih pomoćnih tvari. Kapsule su posebno kreirane za prirodnu razgradnju, lako su probavljive i omogućuju bolju apsorpciju hranjivih tvari u probavi.

  • Prikladno za vegane i vegetarijance,
  • proizvedeno bez GMO-a,
  • bez dodanih pomoćnih tvari.

Proizvođač:  Zenkoh GmbH, Njemačka