Menu
Your Cart

Kurkuma in kurkumin

G&G Vitamins - Kurkuma in kurkumin, 60 kapsula

Kurkuma in kurkumin

Sadržaj: 60 kapsula
17,90€
Bez poreza: 16,35€

G&G Vitamins visokokvalitetni dodatak prehrani Kurkuma i kurkumin predstavlja mješavinu korijena kurkume i ekstrakta kurkume, koji sadrži 95% čistog kurkumina – najviši dostupan stupanj koncentracije. Mješavina je obogaćena đumbirom i crnim paprom za povećanu biološku iskoristivost.

Obično zlato žutog korijena kurkume sadrži tek oko 3% kurkumina, pa je zato za povećanje kurkumina dodan koncentrirani ekstrakt kurkume. Kurkumin je jedan od najvažnijih sastojaka kurkume i sadrži sva njena korisna svojstva.

Ekstrakt crnoga papra – aktivna tvar piperin, koju znanstvenici istražuju zbog njene sposobnosti da utječe na biološku iskoristivost spojeva – može povisiti biološku iskoristivost kurkume za 2000 %.

U formulu je također uključen đumbir, koji je bliski srodnik kurkume i ima vrlo slične komplementarne (nadopunjujuće) učinke kao kurkuma.

Istraživači u istraživanjima između ostalog pokazuju da se apsorpcija i osobito korisnost kurkume povećavaju u sinergiji s omega-3 masnim kiselinama, kao i u sinergiji s resveratrolom. 

Koristi kurkume

  • pomaže kontrolirati upalne reakcije u tijelu,
  • pomaže u očuvanju zdravlja jetre,
  • sprječava nakupljanje masti u jetri i olakšava njihovo izlučivanje.

Bez pomoćnih tvari 

Kurkuma in kurkumin u obliku je biljnih celuloznih kapsula. Za razliku od tableta, kapsule omogućuju punjenje bez uporabe dodatnih pomoćnih tvari. Kapsule su posebno osmišljene za prirodnu razgradnju, lako su probavljive i omogućuju bolju apsorpciju hranjivih tvari pri probavi.


Prikladno za vegane i vegetarijance, certificirano za košer standard.

Proizvođač: G&G Food Supplies, UK