Menu
Your Cart

Omega 3 riblje ulje, 3000 mg

G&G Vitamins - Omega 3 riblje ulje, 3000 mg, 90 kapsula
Hot

Omega 3 riblje ulje, 3000 mg

Sadržaj: 90 kapsula
16,90€
Bez poreza: 15,43€

G&G Vitamins visokokvalitetni dodatak prehrani Omega 3 riblje ulje dobiveno je iz peruanskog inćuna, koji prirodno sadrži visoku razinu kvalitetnih nezasićenih masnih kiselina.

Omega 3 predstavlja jednu od najvažnijih masti i uvrštava se među esencijalne masne kiseline, što znači da ih naše tijelo ne može samo proizvesti te ih moramo unijeti hranom.

Riblje ulje sadrži dvije vrlo važne vrste masnih kiselina, dokozaheksaensku kiselinu (DHK) i eikozapentaensku kiselinu (EPK).

EPK i DHK imaju ulogu u radu srca (korisni učinak postiže se dnevnim unosom 250 mg EPK i DHK).

DHK ima ulogu u radu mozga i očuvanju kvalitete vida (korisni učinak postiže se dnevnim unosom 250 mg DHK).

Peruanski inćun mala je riba koja se hrani planktonom i algama. Budući da je na kraju prehrambenog lanca, sadrži puno manje zagađivača nego veće ribe, što znači da je njeno ulje visoke čistoće već u početku.

Peruanska agencija za ribarstvo posvećena je održivom gospodarenju. Ribolovno područje 87 odakle dolazi ulov također je pod nadzorom organizacije 'Friend of the sea', koja osigurava sljedivost ulova i obvezuje sudionike na održivu politiku očuvanja i poštovanja ribolovnih kvota te zaštite morskog okoliša.

Nakon uzimanja dodatka prehrani Omega 3 nema neugodnih nuspojava (podrigivanja, okusa ili mirisa po ribi, nadraživanja želuca).


Proizvođač: G&G Food Supplies, UK