Menu
Your Cart

Omega-3 ulje iz algi s DHK i EPK, kapl

Naturtreu - Omega-3 ulje iz algi s DHK i EPK, kapl, 50 ml
Novo

Omega-3 ulje iz algi s DHK i EPK, kapl

Sadržaj: 50 ml
36,99€
Bez poreza: 33,78€
  • Dostupnost: Na zalihi
  • Znamka: Naturtreu
  • Šifra: NT0298

Omega-3 ulje iz algi s DHK i EPK, u kapima, moć algi

Naturtreu prirodni, visokokvalitetni i pažljivo osmišljeni dodatak prehrani Omega-3 ulje iz algi s DHK i EPK u kapima najbolji je biljni izvor omega-3.

Proizvod sadrži iznimno čisto omega-3 ulje dobiveno iz algi roda Schizochytrium, koje predstavljaju održivi izvor omega-3 nezasićenih masnih kiselina i alternativu ribljem ulju.

Važno i iznimno svojstvo biljnoga omega-3 ulja također je pravilan omjer kiselina DHK i EPK (2:1). Ono sadrži i dokosapentaenojsku masnu kiselinu (DPK/DPA), koja je po strukturi slična eikozapentaenojskoj kiselini (EPK).

Za prirodnu zaštitu od oksidacije, ulju su dodani antioksidanti vitamin E i ružmarin, a ugodan okus osigurava bogata aroma agruma.

Omega-3 esencijalne masne kiseline imaju važnu ulogu u mnogim procesima u našem tijelu. U ključne omega-3 kiseline ubrajamo EPK (EPA) i DHK (DHA). Tijelo ih samo ne može proizvesti, pa ih moramo unositi odgovarajućom prehranom.

Iako je važnost omega-3 kiselina opće poznata, često ih ne unosimo dovoljno s hranom. Zato stručnjaci za prehranu preporučuju dodatan unos omega-3 kiselina u obliku visokokvalitetnog dodatka prehrani. Korisni učinak omega-3 kiselina postiže se dnevnim unosom 250 mg EPK i DHK.

Za srce – omega-3 masne kiseline DHK i EPK imaju važnu ulogu u radu srca

Za krvožilni sustav – omega-3 masne kiseline DHK i EPK pomažu održati normalan krvni tlak i normalnu koncentraciju triglicerida u krvi.

Za mozak – omega-3 masne kiseline DHK pridonose optimalnoj funkciji mozga.

Za vid – omega-3 masne kiseline DHK imaju važnu ulogu u očuvanju zdravoga vida.

Omega-3 ulje preporučuje se i trudnicama i dojiljama jer unos kiseline DHK doprinosi normalnom razvoju mozga embrija i dojenčadi. Koristan učinak postiže se dodatnim unosom 200 mg DHK iznad preporučenog dnevnog unosa.

Beskompromisna kvaliteta

Proizvod Omega-3 ulje iz algi s DHK i EPK, kapi proizveden je u Njemačkoj u skladu s najvišim standardima kvalitete. Proizvod je također provjeren u neovisnom akreditiranom laboratoriju. 

  • Prikladno za vegane i vegetarijance,
  • proizvedeno bez GMO-a,
  • bez dodanih pomoćnih tvari,
  • bez dodanih bojila, mirisa i umjetnih konzervansa.


Proizvođač: Zenkoh GmbH, Njemačka