Menu
Your Cart

Saccharomyces Boulardii

G&G Vitamins - Saccharomyces Boulardii, 60 kapsula

Saccharomyces Boulardii

Sadržaj: 60 kapsula
36,90€
Bez poreza: 33,70€

G&G Vitamins visokokvalitetni dodatak prehrani Saccharomyces Boulardii jedinstveni je nepatogeni kvasac koji je otporan na želučanu kiselinu i okoliš u probavnom traktu. U crijevima se ne razmnožava, aktivan je u prolazu kroz probavni trakt i za tri dana dostiže maksimalno stabilno stanje.

Naš dodatak prehrani Saccharomyces Boulardii osigurava 20 milijardi (20x10^9 CFU) živih organizama po gramu, što je jednako 8 milijardi živih organizama po biljnoj kapsuli. Sastav Saccharomyces obogaćen je prirodnom aminokiselinom L-glutamin, koja je prisutna u probavnom traktu.

Zbog svojih svojstava i temperaturne otpornosti (nije ga potrebno čuvati u hladnjaku), proizvod Saccharomyces boulardii nepogrešiv je dio putnoga kovčega.

Bez pomoćnih tvari 

Saccharomyces Boulardi u obliku je biljnih celuloznih kapsula. Za razliku od tableta, kapsule omogućuju punjenje bez uporabe dodatnih pomoćnih tvari. Kapsule su posebno osmišljene za prirodnu razgradnju, lako su probavljive i omogućuju bolju apsorpciju hranjivih tvari pri probavi.Prikladno za vegane i vegetarijance, certificirano za košer standard.


Proizvođač: G&G Food Supplies, UK