Menu
Your Cart

Sinergija za vrijeme dojenja

Naturtreu - Sinergija za vrijeme dojenja, 90 kapsula
Novo

Sinergija za vrijeme dojenja

Sadržaj: 90 kapsula
29,99€
Bez poreza: 27,39€
  • Dostupnost: Na zalihi
  • Znamka: Naturtreu
  • Šifra: NT0472

Naturtreu visokokvalitetni i pažljivo osmišljeni dodatak prehrani Sinergija za vrijeme dojenja, uz biljne ekstrakte aktiviranih sjemenki piskavice i komorača, sadrži i željezo, prirodni vitamin B12 te bioaktivni oblik folne kiseline.

Aktivirane su sjemenke one sjemenke koje su se probudile, proklijale i oslobodile sav svoj prirodni nutritivni potencijal te su osobito djelotvorne kao nutritivno bogat biljni ekstrakt.

Piskavica i komorač tradicionalno su biljke koje vole nove mame. Kompleks je posebno osmišljen kao dodatak prehrani s važnim hranjivim tvarima za vrijeme dojenja.


Proizvod sadrži:

ekstrakt sjemenki piskavice,

ekstrakt sjemenki komorača,

željezo u obliku bisglicinata,

metilirani oblik vitamina B12 i folne kiseline (folata).

Željezo kao željezov bisglicinat visokokvalitetan je oblik željeza koji tijelo bolje apsorbira od uobičajenih oblika. Uz odličnu apsorpciju, ovaj oblik ugodan je za želudac, blag je prema probavnom sustavu i ne uzrokuje zatvor.

Isto vrijedi za vitamin B12 i folat jer se metilirani oblici vitamina bolje apsorbiraju u tijelu od klasičnih, neaktivnih oblika.


Beskompromisna kvaliteta

Proizvod Sinergija za vrijeme dojenja proizveden je u Njemačkoj u skladu s najvišim standardima kvalitete. Proizvod je također provjeren u neovisnom akreditiranom laboratoriju. Za razliku od tableta, biljne celulozne kapsule omogućuju punjenje bez uporabe dodatnih pomoćnih tvari. Kapsule su posebno kreirane za prirodnu razgradnju, lako su probavljive i omogućuju bolju apsorpciju hranjivih tvari u probavi.

  • Prikladno za vegane i vegetarijance,
  • proizvedeno bez GMO-a,
  • bez dodanih pomoćnih tvari,
  • bez dodanih bojila, mirisa i umjetnih konzervansa.


Proizvođač: Zenkoh GmbH, Njemačka