Menu
Your Cart

Spirulina 500 mg, bio, 120 kapsula

G&G Vitamins - Spirulina 500 mg, bio, 120 kapsula

Spirulina 500 mg, bio, 120 kapsula

Sadržaj: 120 kapsula
134,87 KN
Bez poreza: 123,17 KN

G&G Vitamins visokokvalitetni dodatak prehrani Spirulina dobiven je iz ekološke spiruline koja potječe s mongolskih visoravni. Spirulina je slatkovodna, modrozelena alga koja ima jedan od najpotpunijih sastava hranjivih tvari u prirodi. Spirulinu su drevne kulture u Južnoj Americi i Africi upotrebljavale zbog njenog visokog sadržaja hranjivih tvari – bogat je izvor biljnih bjelančevina, koje čine više od 60% njenog sastava.

Koristi ekološke spiruline

G&G spirulina dobivena je iz 100% čiste, ekološke spiruline omotane biljnom celuloznom ovojnicom. Dobiva se na mongolskoj visoravni (nenarušena priroda, nezagađeni predjeli), koja u prosjeku dobiva 3000 sati sunčane svjetlosti. Mongolsku visoravan okružuju prirodna pustinjska slatkovodna jezera, gdje nema ni industrije, ni onečišćenja. Predio je poznat po vrlo čistom zraku.

Bez pomoćnih tvari - čista ekološka spirulina

Ekološka spirulina u obliku je biljnih celuloznih kapsula. Za razliku od tableta, kapsule omogućuju punjenje bez uporabe dodatnih pomoćnih tvari. Kapsule su posebno osmišljene za prirodnu razgradnju, lako su probavljive i omogućuju bolju apsorpciju hranjivih tvari pri probavi.Prikladno za vegane i vegetarijance, certificirano za košer standard.


Proizvođač: G&G Food Supplies, UK