Menu
Your Cart

Total Amino kompleks

G&G Vitamins - Total Amino kompleks, 120 kapsula
Novo Hot

Total Amino kompleks

Sadržaj: 120 kapsula
28,90€
Bez poreza: 26,39€

G&G Vitamins visokokvalitetni dodatak prehrani Total Amino kompleks sadrži spektar najvažnijih 20 aminokiselina u neposredno dostupnom obliku koji omogućuje brzu i učinkovitu apsorpciju.

Osim standardnih aminokiselina kompleks sadrži i 9 esencijalnih aminokiselina, uključujući i sve BCAA aminokiseline u optimalnom omjeru. Esencijalne aminokiseline tijelo ne može samo sintetizirati te ih moramo u tijelo unositi prehranom, odnosno dodacima prehrani.

Total amino predstavlja veganske aminokiseline dobivene pomoću inovativne i kompleksne fermentacije prirodnih enzima.

Što su aminokiseline?

Aminokiseline su osnovni gradivni element od kojeg su sastavljene bjelančevine. Iz aminokiselina sintetizirane bjelančevine imaju ulogu u rastu tkiva, kose, noktiju i kože te izgradnji hormona. Svaka aminokiselina ima posebnu funkciju u našem tijelu i sudjeluje u brojnim staničnim i biološkim procesima.

Bez pomoćnih tvari - čiste aminokiseline

Kompleks 20 aminokiselian u obliku je biljnih celuloznih kapsula. Za razliku od tableta, kapsule omogućuju punjenje bez uporabe dodatnih pomoćnih tvari. Kapsule su posebno osmišljene za prirodnu razgradnju, lako su probavljive i omogućuju bolju apsorpciju hranjivih tvari pri probavi.Prikladno za vegane i vegetarijance, certificirano za košer standard.


Proizvođač: G&G Food Supplies, UK