Menu
Your Cart

Vitamin B12, Metilkobalamin, 1000 μg

G&G Vitamins - Vitamin B12, Metilkobalamin, 1000 μg, 120 kapsula

Vitamin B12, Metilkobalamin, 1000 μg

Sadržaj: 120 kapsula
18,90€
Bez poreza: 17,26€

G&G Vitamins visokokvalitetni, višenamjenski dodatak prehrani Vitamin B12 kao metilkobalamin predstavlja prirodni koenzimski oblik vitamina B12, koji slovi kao najmoćniji aktivni oblik u prirodi te ga tijelu nije potrebno pretvarati, pa se stoga vitamin u dostupnom obliku metilkobalamina brže i učinkovitije apsorbira.

Što je vitamin B12?

Vitamin B12 vodotopivi je vitamin prirodno prisutan u nekim namirnicama, a budući da se ne stvara u tijelu, moramo ga unijeti u dovoljnoj količini kako bismo spriječili njegov manjak.

Ima važnu ulogu u radu mozga i živčanog sustava te u nastajanju crvenih krvnih stanica. Jedan je od osam vitamina B skupine i sudjeluje u metabolizmu svake stanice ljudskoga tijela, uključujući sintezu i regulaciju DNK, sintezu masnih kiselina i proizvodnju energije.

Koristi vitamina B12

  • ima ulogu u radu imunosnog sustava,
  • doprinosi oslobađanju energije tijekom metabolizma,
  • doprinosi radu živčanog sustava,
  • doprinosi metabolizmu homocisteina,
  • ima ulogu u nastajanju crvenih krvnih stanica,
  • doprinosi normalnim psihološkim funkcijama,
  • doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

Bez pomoćnih tvari - čisti vitamin B12

Vitamin B12 u obliku je biljnih celuloznih kapsula. Za razliku od tableta, kapsule omogućuju punjenje bez uporabe dodatnih pomoćnih tvari. Kapsule su posebno osmišljene za prirodnu razgradnju, lako su probavljive i omogućuju bolju apsorpciju hranjivih tvari pri probavi.Prikladno za vegane i vegetarijance, certificirano za košer standard.


Proizvađač: G&G Food Supplies, UK