Menu
Your Cart

Smirenje i spavanje

Bioaktivni vitamini B skupine, 120 kapsula
Novo Hot
Znamka: Naturtreu
Bioaktivni vitamini B skupine, snaga živacaNaturtreu visokokvalitetni i pažljivo osmišljeni dodatak prehrani Bioaktivni vitamini B skupine osigurava cjeloviti spektar esencijalnih vitamina iz skupine B u njihovom najboljem, aktivnom obliku, što omogućuje tijelu visoku iskoristivost.Stres u svakodnev..
29,99€
Bez poreza:27,39€
Znamka: G&G Vitamins
G&G Vitamins visokokvalitetni dodatak prehrani CAL-M kompleks jedinstvena je mješavina kalcija, magnezija i ekološkog jabučnog octa u prahu. Formula je zasnovana na acetatnom obliku, koji osigurava najvišu bioraspoloživost minerala i njihovu apsorpciju.CAL-M kompleksKalcij i magnezij djeluju sin..
17,90€
Bez poreza:16,35€
Kompleks ašvagande i ružičastog žednjaka, 120 kapsula
Novo Hot
Znamka: Naturtreu
Kompleks ašvagande i ružičastog žednjaka, utočište miraNaturtreu visokokvalitetni i pažljivo osmišljeni dodatak prehrani Kompleks ašvagande i ružičastog žednjaka (rodiole) pravi je izbor za dodatak prehrani onda kada tražite mir.Naša je svakodnevica prožeta stresom koji se najvjerojatnije ..
25,99€
Bez poreza:23,74€
Znamka: Naturtreu
Kompleks pasiflore, valerijane i kantariona, tvrda stijenaNaturtreu visokokvalitetni i pažljivo osmišljeni dodatak prehrani Kompleks pasiflore, valerijane i kantariona obogaćen je vitaminima B9 i B12, koji znatno doprinose normalnom radu živčanog sustava.Svakodnevni izazovi, stresne situacije i misl..
24,99€
Bez poreza:22,82€
Znamka: G&G Vitamins
G&G Vitamins visokokvalitetni dodatak prehrani Kompleks za smanjenje napetosti predstavlja stručno osmišljenu formulu sastojaka koja uključuje esencijalne vitamine B skupine u njihovom idealnom omjeru za pomoć tijelu pri stresu, smanjenju umora i iscrpljenosti te smanjenju napetosti. Inovativna..
17,90€
Bez poreza:16,35€
Znamka: Naturtreu
Melatonin kompleks u kapima, sanjivNaturtreu visokokvalitetni i pažljivo osmišljeni dodatak prehrani Melatonin kompleks u kapima sadrži koncentrirane ekstrakte tradicionalnih biljaka valerijane, matičnjaka i pasiflore.Beskompromisna kvalitetaProizvod Melatonin kompleks kapi proizveden je u..
29,99€
Bez poreza:27,39€
Prikazano 1 do 6 od 6 (1 stranica)