Menu
Your Cart

Pamćenje i koncentracija

Alfa-lipoična kiselina s acetil-L-karnitinom, 60 kapsula
Novo Hot
Znamka: G&G Vitamins
G&G Vitamins visokokvalitetni dodatak prehrani Alfa-lipoična kiselina s acetil-L-karnitinom uz alfa-lipoičnu kiselinu sadrži i biološki dostupan oblik aminokiseline acetil-L-karnitin. Što je alfa-lipoična kiselina?  Alfa-lipoična kiselina (ALA) masna je kiselina koja se nalazi u svim ..
16,90€
Bez poreza:15,43€
Znamka: G&G Vitamins
G&G Vitamins visokokvalitetni dodatak prehrani Ginko biloba (Ginkgo biloba) sadrži listove ginka u prahu i koncentrirani ekstrakt ginka (50:1).Što je ginko biloba?Ginkgo biloba slovi za jednu od najstarijih vrsta stabla na planetu. Pripisuje mu se starost veća od 190 milijuna godina. Listovi gin..
22,90€
Bez poreza:20,91€
Ginko, brahmi i ginseng kompleks, 90 kapsula
Novo Uskoro na zalihi
Znamka: Naturtreu
Ginko, brahmi i ginseng kompleks, otvoren umNaturtreu visokokvalitetni i pažljivo osmišljeni dodatak prehrani Ginko, brahmi i ginseng kompleks sadrži tri prirodne koncentrirane tvari, koje kombiniramo s vitaminima B kao dio programa za kognitivne sposobnosti uma.Koristi vitamina B:vitamin B5 doprino..
23,99€
Bez poreza:21,91€
Kofeinski kompleks, 120 kapsula
Novo Hot
Znamka: Naturtreu
Kofeinski kompleks, podigni  me nježnoNaturtreu visokokvalitetni i pažljivo osmišljeni dodatak prehrani Kofeinski kompleks obogaćen je vitaminima skupine B za podizanje energije i smanjenje umora i iscrpljenosti.Za razliku od šalice kave, kofeinski je kompleks stvoren za nježno, postupno i kont..
23,99€
Bez poreza:21,91€
Prikazano 1 do 4 od 4 (1 stranica)