Menu
Your Cart

Minerali

Brand: G&G Vitamins Šifra: GA701
G&G Vitamins visokokvalitetni dodatak prehrani CAL-M kompleks jedinstvena je mješavina kalcija, magnezija i ekološkog jabučnog octa u prahu. Formula je zasnovana na acetatnom obliku, koji osigurava najvišu bioraspoloživost minerala i njihovu apsorpciju.CAL-M kompleksKalcij i magnezij djeluju sin..
145,54 kn
Bez poreza:132,91 kn
Brand: G&G Vitamins Šifra: GA047
G&G Vitamins visokokvalitetni, višenamjenski dodatak prehrani Cink i bakar kompleks predstavlja prirodni kelatirani oblik minerala koji omogućuje visoku bioraspoloživost i učinkovitu apsorpciju.Tijelu trebaju oba minerala jer višak jednoga od njih uzrokuje pomanjkanje drugoga. Također je važno u..
65,11 kn
Bez poreza:59,46 kn
Brand: G&G Vitamins Šifra: GA711
G&G Vitamins visokokvalitetni, višenamjenski dodatak prehrani Cink pikolinat predstavlja prirodno kelatirani oblik cinka, koji omogućuje bržu apsorpciju cinka u tijelu nego u njegovim drugim oblicima.Kelatirani minerali kombinirani su s aminokiselinama, čime tvore kompleks koji tijelo lakše i uč..
103,41 kn
Bez poreza:94,44 kn
Brand: Naturtreu Šifra: NT0359
Cink u kapima, mineral unutarnje ljepoteNaturtreu visokokvalitetni dodatak prehrani Cink u kapima u obliku cinkovog sulfata osigurava optimalnu biološku iskoristivost cinka i odličnu apsorpciju.Prirodni cink u kapljicama svoju visoku biološku iskoristivost postiže vezanjem na biljni glicerin i apsor..
168,44 kn
Bez poreza:153,83 kn
Brand: G&G Vitamins Šifra: GA707
G&G Vitamins visokokvalitetni dodatak prehrani Kalcij (citrat) predstavlja dostupan oblik kalcija, koji se lako apsorbira i omogućuje visoku učinkovitost. Koristi Kalcijaoprinosi očuvanju zdravih kostiju i zuba, doprinosi normalnom zgrušavanju krvi, doprinosi normalnom prijenosu živčanih..
95,75 kn
Bez poreza:87,44 kn
Brand: G&G Vitamins Šifra: GA342
G&G Vitamins visokokvalitetni dodatak prehrani Krom (pikolinat) ima stabilnu strukturu kroma, koja osigurava dobru bioraspoloživost i visoku apsorpciju.Što je krom?Krom je važan mikroelement koji je tijelu potreban u brojnim biokemijskim procesima te u regulaciji razine šećera u krvi. K..
68,17 kn
Bez poreza:62,26 kn
Brand: G&G Vitamins Šifra: GA709
G&G Vitamins visokokvalitetni dodatak prehrani Magnezij (citrat) lako je probavljiv i biološki dostupan magnezij zahvaljujući njegovoj višoj razini apsorpcije. Razina magnezija u tijelu može se smanjiti zbog faktora kao što su stres, način života, loša prehrana, alkohol, kofein i pušenje, koji ..
114,13 kn
Bez poreza:104,23 kn
Brand: Naturtreu Šifra: NT0007
Magnezijev kompleks, rezervna moćNaturtreu visokokvalitetni i pažljivo osmišljeni dodatak prehrani Magnezijev kompleks sadrži čak četiri izvora magnezija, koji omogućuju polagano, prirodno oslobađanje, i predstavlja jedan od najboljih proizvoda na tržištu.U tijelu se najviše magnezija nalazi u kosti..
199,08 kn
Bez poreza:181,81 kn
Brand: G&G Vitamins Šifra: GA097
G&G Vitamins visokokvalitetni dodatak prehrani Selen sadrži 200 µg elementarnog selena u biološki dostupnom obliku selenometioninu, koji osigurava optimalnu apsorpciju. Što je selen? Selen je mikroelement koji je prisutan u zemlji te se prirodno nalazi i u vodi i nekim namirnicama. Potreban je..
95,75 kn
Bez poreza:87,44 kn
Brand: G&G Vitamins Šifra: GA065
G&G Vitamins visokokvalitetni dodatak prehrani Željezo (bisglicinat) u obliku stabilnog aminokiselinskog kelata odlikuje visoka biološka vrijednost i vrlo dobra bioraspoloživost. Dodani vitamin C doprinosi višoj razini apsorpcije željeza. Što je željezo? Željezo je važan mineral u tragovima ko..
75,83 kn
Bez poreza:69,25 kn
Prikazano 1 do 10 od 10 (1 stranica)