Menu
Your Cart

Živčani sustav

Alfa-lipoična kiselina s acetil-L-karnitinom, 60 kapsula
Novo Hot
Znamka: G&G Vitamins
Alfa-lipoična kiselina s aminokiselinom L-karnitinomG&G Vitamins visokokvalitetni dodatak prehrani Alfa-lipoična kiselina s acetil-L-karnitinom uz alfa-lipoičnu kiselinu sadrži i biološki iskoristiv oblik aminokiseline acetil-L-karnitin.Što je alfa-lipoična kiselina? Alfa-lipoična k..
16,90€
Bez poreza:15,43€
Znamka: G&G Vitamins
G&G Vitamins visokokvalitetni, višenamjenski dodatak prehrani s bioaktivnim kompleksom B vitamina pruža cijeli spektar esencijalnih vitamina iz skupine B te sadrži njihove neaktivne i aktivne oblike u pravilnom međusobnom omjeru. Kompleks uključuje šest vitamina: B1, B2, B3, B5, B6 i B12. Biolo..
24,90€
Bez poreza:22,74€
Bioaktivni vitamini B skupine, 120 kapsula
Novo Hot
Znamka: Naturtreu
Bioaktivni vitamini B skupine, snaga živacaNaturtreu visokokvalitetni i pažljivo osmišljeni dodatak prehrani Bioaktivni vitamini B skupine osigurava cjeloviti spektar esencijalnih vitamina iz skupine B u njihovom najboljem, aktivnom obliku, što omogućuje tijelu visoku iskoristivost.Stres u svakodnev..
29,99€
Bez poreza:27,39€
Znamka: G&G Vitamins
G&G Vitamins visokokvalitetni dodatak prehrani Kalijev glukonat važan je mineral koji doprinosi održavanju normalnog krvnog tlaka, mišićnih funkcija i živčanoga sustava. Što je kalij? Kalij je najrasprostranjeniji kation stanične tekućine koji ima ulogu u održavanju ravnoteže tekućine i elektr..
13,90€
Bez poreza:12,69€
Znamka: Naturtreu
Magnezijev kompleks, rezervna moćNaturtreu visokokvalitetni i pažljivo osmišljeni dodatak prehrani Magnezijev kompleks sadrži čak četiri izvora magnezija, koji omogućuju polagano, prirodno oslobađanje, i predstavlja jedan od najboljih proizvoda na tržištu.U tijelu se najviše magnezija nalazi u kosti..
25,99€
Bez poreza:23,74€
Znamka: Naturtreu
Vitamin B12 u kapima, snaga stanicaNaturtreu visokokvalitetni i pažljivo osmišljeni dodatak prehrani Vitamin B12 u kapima sadrži dva bioaktivna oblika, metilkobalamin i adenozilkobalamin (u omjeru 4:1), koji se lako apsorbiraju kroz sluznicu usta.Vitamin B12 vodotopiv je vitamin, prirodno je prisuta..
26,99€
Bez poreza:24,65€
Znamka: G&G Vitamins
G&G Vitamins visokokvalitetni, višenamjenski dodatak prehrani Vitamin B3 izrađeni su od čistog nikotinamida, koji pruža kvalitetnu razinu vitamina B3. Poznato je da niacin izaziva crvenilo, pa je nikotinamid dobar izbor kada birate vitamin B3. Šta je vitamin B3? Vitamin B3 jedan je o..
16,90€
Bez poreza:15,43€
Prikazano 1 do 7 od 7 (1 stranica)