Menu
Your Cart

Detoksikacija, čišćenje

Glutation kompleks, 90 kapsula
Uskoro na zalihi
Znamka: G&G Vitamins
G&G Vitamins visokokvalitetni dodatak prehrani Glutation kompleks sadrži visokokvalitetni reducirani oblik glutationa, koji osigurava visok stupanj bioraspoloživosti i odličnu apsorpciju. Glutation je bjelančevina koju tijelo prirodno proizvodi u jetri. Jedan je od najmoćnijih antioksidanasa pa ..
49,90€
Bez poreza:45,57€
Znamka: G&G Vitamins
G&G Vitamins visokokvalitetni dodatak prehrani Holin i Inozitol sadrži mješavinu dviju važnih hranjivih tvari sa sinergijskim učinkom, holin i inozitol, u idealnom omjeru 1:1 te u kristalnom obliku.Što je holin?Holin spada u vodotopive esencijalne makronutrijente koji su važni za normalan rad br..
23,90€
Bez poreza:21,83€
Kapi od gorkih biljaka, bez alkohola, 50 ml
Novo Hot
Znamka: Naturtreu
Kapi od gorkih biljaka, bez alkoholaNaturtreu visokokvalitetan i pažljivo osmišljen dodatak prehrani Kapi od gorkih biljaka sadrži koncentrirane ekstrakte tradicionalnih biljaka pelina, srčanika, stolisnika, crnog kima, korijena maslačka i kineske anđelike te ekstrakt lavande i sjemena komorača.Kapi..
22,99€
Bez poreza:21,00€
Znamka: Naturtreu
Kompleks s kurkumom, tamjanovcem, đumbirom i cimetom, plameni štitNaturtreu visokokvalitetni i pažljivo osmišljeni dodatak prehrani Kompleks s kurkumom, tamjanovcem, đumbirom i cimetom predstavlja najusavršeniju formulu na tržištu.Kompleks s nepobjedivim sastavom je:inovativan, s četirima jedinstven..
25,99€
Bez poreza:23,74€
Kompleks za jetru sa sikavicom i kolinom, 120 kapsula
Novo Hot
Znamka: Naturtreu
Sada je prava prilika za detoksikaciju jetreNaturtreu visokokvalitetni i pažljivo osmišljeni dodatak prehrani Kompleks za jetru sa sikavicom i kolinom također sadrži neizostavne moćne saveznike - maslačak i artičoku.Kompleks za jetru sa sikavicom i kolinom pažljivo su osmislili stručnjaci za pr..
29,99€
Bez poreza:27,39€
Seagreens Kompleks morskih algi, bio, 60 kapsula
Novo Hot
Znamka: G&G Vitamins
Seagreens® prirodni kompleks smeđih morskih algi, bioEkološki fitokompleks triju samoniklih morskih algi lako je probavljiv i potpuno prirodan izvor hrane koji možemo učiniti dijelom svoje dnevne prehrane u bilo kojoj starosnoj dobi.Seagreens® morske alge nosilac je certifikata koji osiguravaju najv..
26,50€
Bez poreza:24,20€
Prikazano 1 do 6 od 6 (1 stranica)