Menu
Your Cart

Srce i krvne žile

Bioaktivni vitamini B skupine, 120 kapsula
Novo Hot
Znamka: Naturtreu
Bioaktivni vitamini B skupine, snaga živacaNaturtreu visokokvalitetni i pažljivo osmišljeni dodatak prehrani Bioaktivni vitamini B skupine osigurava cjeloviti spektar esencijalnih vitamina iz skupine B u njihovom najboljem, aktivnom obliku, što omogućuje tijelu visoku iskoristivost.Stres u svakodnev..
29,99€
Bez poreza:27,39€
Znamka: G&G Vitamins
G&G Vitamins visokokvalitetni dodatak prehrani Ginko biloba (Ginkgo biloba) sadrži listove ginka u prahu i koncentrirani ekstrakt ginka (50:1).Što je ginko biloba?Ginkgo biloba slovi za jednu od najstarijih vrsta stabla na planetu. Pripisuje mu se starost veća od 190 milijuna godina. Listovi gin..
22,90€
Bez poreza:20,91€
Kapi od gorkih biljaka, bez alkohola, 50 ml
Novo Hot
Znamka: Naturtreu
Kapi od gorkih biljaka, bez alkoholaNaturtreu visokokvalitetan i pažljivo osmišljen dodatak prehrani Kapi od gorkih biljaka sadrži koncentrirane ekstrakte tradicionalnih biljaka pelina, srčanika, stolisnika, crnog kima, korijena maslačka i kineske anđelike te ekstrakt lavande i sjemena komorača.Kapi..
22,99€
Bez poreza:21,00€
Klorofil u kapima, 50 ml
Novo Hot
Znamka: Naturtreu
Klorofil u kapima, zeleni životNaturtreu prirodni, visokokvalitetni dodatak prehrani Klorofil u kapima sadrži prirodni klorofilin iz lucerne. Radi se o obliku topivom u vodi, koji omogućuje bolju apsorpciju te visoku biološku iskoristivost.Klorofil je svima poznati pigment koji daje biljkama ka..
23,99€
Bez poreza:21,91€
Znamka: G&G Vitamins
G&G Vitamins visokokvalitetni dodatak prehrani Koenzim Q10 sadrži 100 mg koenzima u obliku ubikinona, koji slovi kao najbolje istraženi oblik koenzima Q10. Što je koenzim Q10?Koenzim Q10 je u masti topiva hranjiva tvar koju nalazimo u svakoj stanici našega tijela te je tijesno povezana s me..
25,90€
Bez poreza:23,65€
Znamka: Naturtreu
Kompleks koprive i divljeg kestena, vodena ravnotežaNaturtreu visokokvalitetni i pažljivo osmišljeni dodatak prehrani Kompleks koprive i divljeg kestena tradicionalno se upotrebljava za smanjenje osjećaja teških nogu, pruža potporu venama i potiče cirkulaciju.Kompleks sadrži:Ekstrakt koprive u omjer..
22,99€
Bez poreza:21,00€
Znamka: Naturtreu
Uravnoteženi kompleks sa željezomNaturtreu visokokvalitetni i pažljivo osmišljeni dodatak prehrani Kompleks sa željezom pravi je odabir za dodatak prehrani pri pomanjkanju željeza, jednog od najvažnijih minerala u tijelu.Pažljivo osmišljen trio – željezo (bisglicinat) u prisutnosti prirodnoga v..
24,99€
Bez poreza:22,82€
Znamka: Naturtreu
Rutin - japanska sofora i žuti kokotac, blago za žileNaturtreu visokokvalitetni i pažljivo osmišljeni dodatak prehrani Japanska sofora i žuti kokotac sadrži i minerale bakar i mangan.Kompleks s biljkama i mineralima pažljivo su osmislili stručnjaci za prehranu i dodatke prehrani kao dio programa za ..
28,99€
Bez poreza:26,47€
Prikazano 1 do 8 od 8 (1 stranica)