Menu
Your Cart

Srce i krvne žile

Bioaktivni B kompleks, 120 kapsula
Novo Hot
Znamka: Naturtreu
Naturtreu visokokvalitetni i pažljivo osmišljeni dodatak prehrani Bioaktivni vitamini B skupine osigurava cjeloviti spektar esencijalnih vitamina iz skupine B u njihovom najboljem, aktivnom obliku, što omogućuje tijelu visoku iskoristivost.Stres u svakodnevnom životu neizbježan je teret našega vreme..
29,99€
Bez poreza:27,39€
Znamka: G&G Vitamins
G&G Vitamins visokokvalitetni dodatak prehrani Ginko biloba (Ginkgo biloba) sadrži listove ginka u prahu i koncentrirani ekstrakt ginka (50:1).Što je ginko biloba?Ginkgo biloba slovi za jednu od najstarijih vrsta stabla na planetu. Pripisuje mu se starost veća od 190 milijuna godina. Listovi gin..
22,90€
Bez poreza:20,91€
Kapi od gorkih biljaka, bez alkohola, 50 ml
Novo Hot
Znamka: Naturtreu
Naturtreu visokokvalitetan i pažljivo osmišljen dodatak prehrani Kapi od gorkih biljaka sadrži koncentrirane ekstrakte tradicionalnih biljaka pelina, encijana, stolisnika, crnog kima, korijena maslačka i kineske anđelike te ekstrakt lavande i sjemena komorača.Kapi od gorkih biljaka mješavina su pose..
22,99€
Bez poreza:21,00€
Znamka: Naturtreu
Klorofil u kapima, zeleni životNaturtreu prirodni, visokokvalitetni dodatak prehrani Klorofil u kapima sadrži prirodni klorofilin iz lucerne. Radi se o obliku topivom u vodi, koji omogućuje bolju apsorpciju te visoku biološku iskoristivost.Klorofil je svima poznati pigment koji daje biljkama ka..
23,99€
Bez poreza:21,91€
Znamka: G&G Vitamins
G&G Vitamins visokokvalitetni dodatak prehrani Koenzim Q10 sadrži 100 mg koenzima u obliku ubikinona, koji slovi kao najbolje istraženi oblik koenzima Q10. Što je koenzim Q10? Koenzim Q10 je u masti topiva hranjiva tvar koju nalazimo u svakoj stanici našega tijela te je tijesno povezana s me..
25,90€
Bez poreza:23,65€
Znamka: Naturtreu
Kopriva i divlji kesten kompleks, vodena ravnotežaNaturtreu visokokvalitetni i pažljivo osmišljeni dodatak prehrani Kopriva i divlji kesten kompleks tradicionalno se upotrebljava za smanjenje osjećaja teških nogu. Pruža potporu venama i potiče cirkulaciju.Kompleks sadrži:Ekstrakt koprive u omjeru 10..
22,99€
Bez poreza:21,00€
Omega-3 ulje iz algi s DHK i EPK, kapi, 50 ml
Novo Uskoro na zalihi
Znamka: Naturtreu
Omega-3 ulje iz algi s DHK i EPK, u kapima, moć algiNaturtreu prirodni, visokokvalitetni i pažljivo osmišljeni dodatak prehrani Omega-3 ulje iz algi s DHK i EPK u kapima najbolji je biljni izvor omega-3.Proizvod sadrži iznimno čisto omega-3 ulje dobiveno iz algi roda Schizochytrium, koje predstavlja..
36,99€
Bez poreza:33,78€
Znamka: Naturtreu
Rutin - Japanska sofora i žuti kokotac, blago za žileNaturtreu visokokvalitetni i pažljivo osmišljeni dodatak prehrani Japanska sofora i žuti kokotac sadrži i minerale bakar i mangan.Kompleks s biljkama i mineralima pažljivo su osmislili stručnjaci za prehranu i dodatke prehrani kao dio programa za ..
28,99€
Bez poreza:26,47€
Znamka: Naturtreu
Naturtreu visokokvalitetni i pažljivo osmišljeni dodatak prehrani Kompleks željezo pravi je odabir za dodatak prehrani pri pomanjkanju željeza, jednog od najvažnijih minerala u tijelu.Pažljivo osmišljen trio – željezo (bisglicinat) u prisutnosti prirodnoga vitamina C (šipak) te minerala bakra – pred..
24,99€
Bez poreza:22,82€
Prikazano 1 do 9 od 9 (1 stranica)